Wilt u ook voorsprong creëren?

Productontwikkeling

Voor nieuwe of vernieuwende producten.

Wij ontwikkelen nieuwe producten of varianten waarbij de functie, vormgeving, ergonomie en produceerbaarheid tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal staat.

Meer >>

Design for Industry

Voor mooiere producten.

Het product is kwalitatief goed, maar mist nog een overtuigende vormgeving. Wij zetten designvoorstellen om in passende constructies.

Meer >>

UX Design for Industry

Voor gemakkelijke machines en producten.

Met het product kan onderscheid worden gemaakt als de bediening en het gebruik sneller, eenvoudiger en ongevoeliger voor fouten worden.

Meer >>

Engineering

Voor betere producten.

Wij verzorgen de volledige mechanische en elektronische engineering. Onze focus ligt op kostenbesparing en het creëren van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Meer >>

Nieuws

TIV Hardenberg 2019: IDpartners & cluster VMO-bedrijven.

Op de TIV 2019 in Hardenberg mogen wij als primeur de MedEasy van Z-tech presenteren samen met verscheidene andere bedrijven onder het motto: 'samenwerken aan innovatie'.

>>meer

Surface One wint ook een Industrial Design Excellence Award!

De machine van Oerlikon Metco won eerder al een Red Dot design award en heeft nu van de Industrial Designers Society of America ook een bronzen Industrial Design Excellence Award gekregen.

>>meer

FDP-bijeenkomst ‘Smart engineering’ bij Merford op 22 mei.

De middagbijeenkomst ‘Smart engineering’ die de Federatie Metaalplaat (FDP) op 22 mei organiseert bij Merford Special Doors, Cabins & plaatbewerking in Gorinchem, gaat over verschillende toegepaste engineeringsoplossingen.

>>meer

Oerlikon Metco wint Red Dot Design Award 2018!

Surface One is de eerste thermische spray-coatingmachine, ontworpen om de eigenschappen van oppervlakken te verbeteren, bijvoorbeeld om de hitte- en corrosieweerstand te verbeteren. IDpartners heeft de machinebehuizing van deze machine ontwikkeld en daarnaast de User Interface ontworpen en animaties gemaakt. Het ontwerp is hiervoor beloond met een Red Dot Design Award.

>>meer

Onze nieuwe whitepapers zijn vanaf nu te downloaden.

De whitepapers over Design for Industry en Value Engineering zijn vanaf nu te downloaden via onze downloadpagina:

www.idepartners.nl/downloads/

>>meer

Hitec wint een iF Design Award 2017!

Met trots melden wij dat Hitec Power Protection een iF Design Award heeft gewonnen, een wereldwijd erkende designprijs.

 

>>meer

IDpartners YouTube Kanaal.

Op ons YouTube kanaal laten wij onze werkwijze zien en ook video's die verschenen zijn in de diverse media.

IDpartners YouTube kanaal >> 

>>meer

Portfolio

Als Design- en Engineeringsbureau zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van machinebehuizingen. Bij ons geldt dat een goed ontwerp voor goede techniek staat.

Ons portfolio >>