Downloads

Hieronder kunt u onze whitepapers aanvragen door op de downloadknop te drukken.

Van Corporate Identity naar Design

Van Corporate Identity naar Design

De corporate identity van een bedrijf kan door middel van vormgeving in producten geïmplementeerd worden; men spreekt dan van corporate design. Het idee hier achter is dat producten die een corporate identity hebben meer succesvol zijn op de markt.

Whitepaper De Functies van Design PDF

Whitepaper Functies van Design

Design is meer dan alleen mooimakerij. Steve Jobs klaagde ooit: "De meeste mensen maken de fout om te denken dat design is hoe het product eruit ziet. Mensen denken dat het een soort fineer is, dat de ontwerpers een soort 'doos' hebben gekregen en de klant heeft gezegd: 'Laat het er goed uitzien!' Dat is niet wat wij denken dat design is. Het is niet alleen hoe het eruit ziet en voelt. Design gaat over hoe het product werkt."

Whitepaper Design for Industry

Whitepaper Design for Industry

Design wordt geassocieerd met innovatie en zorgt voor het onderscheidend vermogen van uw product(lijn). Producten die mooi zijn en gemakkelijk in gebruik zijn onweerstaanbaar! Aantrekkelijk design is de beslissende factor voor succes geworden. 

Whitepaper Value Engineering

Whitepaper Value Engineering

Zijn uw concurrenten goedkoper, beter of sneller? Dreigen Aziatische concurrenten u voorbij te streven? Of wilt u graag uw concurrentie positie versterken? Dan biedt value engineering de oplossing. Producten moeten bijna altijd goedkoper en beter worden, Value engineering is gericht op productverbetering waarbij de focus ligt op het verbeteren van de prijs-prestatieverhouding van machines, apparaten en andere producten.

Design Audit Flyer

Flyer Design Audit

De Design Audit geeft u de mogelijkheid om nieuwe ideeën en innovatieve trends toegepast te zien in uw machines of apparaten. Om u de gelegenheid te bieden om trends te ervaren en toegepast te zien op uw producten organiseren wij regelmatig workshops die u informeren over de trends in vormgeving.