Design for Industry

Voor mooiere machines en producten

Overtuigend vormgegeven machines en producten verkopen beter.

Tegenwoordig is het een noodzaak om met machine vormgeving of product vormgeving een voorsprong te krijgen op de concurrentie, want functionele verschillen tussen concurrerende producten worden steeds kleiner. 

Vormgeving draagt positief bij in de gebruikers-beleving van het product. Het uiterlijk communiceert de kwaliteiten van het product zoals hygiëne en veiligheid, maar wekt ook gevoelens op als herkenning en trots.

We hanteren een systematische aanpak en in duidelijke stappen wordt de vormgeving bepaald, specifiek voor uw bedrijf en markt. 

Totaalontzorging.
Wij zetten designvoorstellen om in passende constructies. Onze zeer ervaren ontwerpers en engineers werken nauwgezet samen en realiseren maakbare samengestelde frames en behuizingen in plaatwerk en kunststof.
Voor de realisatie van machine-en product behuizingen werken wij samen met diverse toeleveranciers en productiepartners uit ons netwerk. 

 Wim Nieuwenhuis van Audacious Sheet Metal over IDpartners:
“IDpartners is een schoolvoorbeeld van een ontwerpbureau, die echt kennis heeft van plaatwerk en het samenstellen daarvan.”

 

Download hier onze whitepaper over Design for Industry >>