Design for B2B: van ´nice to have´ naar ´must have´!

Tegenwoordig is het een haast een noodzaak om met machine vormgeving of product vormgeving een voorsprong te krijgen op de concurrentie, want functionele verschillen tussen concurrerende producten worden steeds kleiner.

Design for B2B: van ´nice to have´ naar ´must have´!

Tegenwoordig is het een noodzaak om met machine vormgeving of product vormgeving een voorsprong te krijgen op de concurrentie, want functionele verschillen tussen concurrerende producten worden steeds kleiner. 

 

De invloed van design in B2B: Overtuigen.

Een goed design straalt kwaliteit uit! Voor machinebouwers in de business-to-business markt straalt design niet alleen kwaliteit uit naar uw klant (die de machine koopt), maar er wordt ook gecommuniceerd naar de klanten van uw klant. U kunt met behulp van design uw klant overtuigen om uw machine te kopen. Uw klant kan dan op zijn beurt laten zien dat er met hoogwaardige machines wordt gewerkt.

Vormgeving draagt positief bij in de gebruikers-beleving van het product. Het uiterlijk communiceert de kwaliteiten van het product zoals hygiëne en veiligheid, maar wekt ook gevoelens op als herkenning en trots.

‘Als uw product kwalitatief tot de top behoort is het belangrijk dat het ontwerp aan de buitenkant deze kwaliteit ook laat zien.’

We hanteren een systematische aanpak en in duidelijke stappen wordt de vormgeving bepaald, specifiek voor uw bedrijf en markt. 

 

Realistische ontwerpen

Wij zetten designvoorstellen om in passende constructies. Onze zeer ervaren ontwerpers en engineers werken nauwgezet samen en realiseren maakbare samengestelde frames en behuizingen in plaatwerk en kunststof. 

Voor de realisatie van machine-en product behuizingen werken wij samen met diverse gespecialiseerde toeleveranciers en productiepartners uit ons netwerk. 

 

Graag creëren wij voor u ook succesvolle vormgeving.

Download hier onze whitepaper over Design for Industry >>

 

 

Terug