Durf te dromen over de toekomst: Future Concepts

Op een of andere manier hebben wij veel affiniteit met de op het eerste oog minder sexy producten in de wereld: De vaak verborgen wereld van machines, apparaten en technische gereedschappen in de B2B wereld. Het is dan vaak des te mooier om deze producten als uitgangspunt te nemen voor een echte makeover.

Hoe zou mijn product eruit kunnen zien met een beetje aandacht voor de vormgeving?

IDpartners heeft veel innovatieve opdrachtgevers en hun innovaties op het gebied van technology zijn adembenemend knap.

In de wereld van machines, apparaten en technische gereedschappen valt echter nog veel te winnen, de innovaties combineren met een overtuigend design en gemakkelijke bediening (UX). Daar kunnen we vaak een mooie combinatie maken van technologie en design. Dan heeft zo’n klant wel een bepaalde mindset nodig, er moet een bepaalde ambitie zijn. “Niet te dromerig, wel dromerig genoeg. Kortom, het toekomstbeeld moet wel naar een haalbaar ontwerp streven.

Dynamiek en durven dromen, wat wil je er uit halen? Het wordt leuker naarmate je denkt, ‘wow, dit is wat we ermee kunnen’. In plaats van ‘dit is functioneel nodig om er geld mee te verdienen’. Dat worden dan stuk voor stuk ‘nice to haves’ die zo de prullenbak in verdwijnen.”

Productiekennis, toepasbare materialen en een achtergrond van alle medewerkers in de werktuigbouw geeft ons een speciaal DNA voor een realistisch design. Aha, daar komt natuurlijk onze interesse voor de techniek vandaan!

Wilt u ook een toekomstbeeld? Wij kunnen een praktische studie doen naar uw machines en apparaten gebaseerd op onze trendstudies en recente ervaringen in de machinebouw. Maak uw producten aantrekkelijk en makkelijk!

Terug