Slagkracht voor uw innovatie?

Heeft u innovatie ideeën liggen maar geen tijd om ze verder uit te werken tot een prototype? TechNet en IDpartnes kunnen u helpen met het ontwerp en visualisatie waarbij we de engineering ook kunnen uitvoeren.

Wilt u extra slagkracht voor uw innovatie of productidee?
 
Heeft u innovatie ideeën liggen maar geen tijd om ze verder uit te werken tot een prototype? TechNet en IDpartnes kunnen u helpen met het ontwerp en visualisatie waarbij we de engineering ook kunnen uitvoeren.

Markt testen 

Om de markt te polsen en te kijken maken we graag realistische presentaties en animaties als virtueel product, machine of apparaat. Vervolgens maken we samen met u een ontwerp inclusief de techniek en realiseren een prototype.
Op deze manier heeft extra innovatie capaciteit en bent u sneller op de markt.
Heeft u al snel een beurs? Dan helpen we graag met een model of animatie van de innovatie.

Case BreadEasy uitgifte automaat voor verse gezonde broodjes.

Overwerken en zin in een gezond broodje? Eenvoudig even een wandeling maken naar de BreadEasy, 24/7 broodjes, van ontbijt tot en met laat op de avond of desnoods ’s nachts voor de nachtwerkers. 
Het doel is om gezond eten te stimuleren en met de BreadEasy de Nederlandse broodcultuur te bevorderen door toepassing van alleen ingrediënten met hoge voedingswaarde en veel vezels. 
BreadEasy, de broodjes automaat voor vers belegde broodjes. In navolging van de MedEasy voor het uitgeven van medicijnen kan de BreadEasy broodjes beleggen met een robot en vervolgens uitgeven. 
Je bestelt en betaalt het broodje waar je zin in hebt via de BreadApp. Wachten behoort tot het verleden want het lekkere broodje ligt klaar. De robot belegt de broodjes met verse ingrediënten en heeft nu nog de keuze uit een 30-tal verschillende broodjes. 
In de nabije toekomst kan de automaat worden uitgebreid met speciale zeewierbroodjes, salades en verse smoothies. 
Deze ontwikkeling is mede mogelijk gemaakt en met dank aan Novel-T, Verenigde Maakindustrie Oost, GO4EXPORT en alle TechNet Oost-partners

Impressie van de ontwikkeling

Onderstaand een impressie van de design ontwikkeling die parallel aan de technische ontwikkeling loopt. Het visualiseren is een wezenlijk onderdeel van het versnellen van de ontwikkeling, omdat alle stakeholders telkens visuele informatie krijgen over de ontwikkeling en daamee terugkoppeling en aanpassingen ook snel verlopen.

Het visualiseren in combinatie met extra capaciteit op het gebied van werktuigbouwkunde, design en mechatronica kan de innovatie versnellen.
Innovatie starten?
https://www.idepartners.nl/diensten/productontwikkeling/

Terug