Industrieel ontwerpers & ingenieurs, samen innovatiever!

Als industrieel ontwerpers en ingenieurs samenwerken dan worden machinebehuizingen en producten met een geavanceerd ontwerp gemaakt.

Als industrieel ontwerpers en ingenieurs samenwerken...

... dan worden machinebehuizingen en producten met een geavanceerd ontwerp gemaakt, die tegelijkertijd aan economische, constructieve en functionele eisen voldoen.

Het interdisciplinaire team van ontwerpers en ingenieurs combineert de vaardigheden van machineontwerpers en ontwerpers. Op deze manier blijft het uitgebreide overzicht van het geheel behouden gedurende het gehele productontwikkelingsproces.

Design communiceert kwaliteit!

Al in de ontwerpfase worden de ontwikkelde ontwerpconcepten door onze ingenieurs beoordeeld op hun constructieve haalbaarheid. Bij de verdere ontwikkeling van de behuizing houdt ons team ook alle relevante eisen in de gaten: specificaties, machinerichtlijnen, beschermingsklasse van de behuizing, minimale buigradii en individueel op maat gemaakte eisen. Dit zorgt voor een gericht projectproces, naleving van het vastgestelde kostenkader en de afgesproken planning.

Ons team werkt ook op een interdisciplinaire basis voor het ontwerp: de constructieve implementatie van de geselecteerde ontwerpen wordt niet alleen beoordeeld op productie en kosten, maar ook op ontwerpkwaliteit. Zo bereiken we een hoge productkwaliteit die van binnen en buiten overtuigt.

Verbeter uw omzet met een goed ontwerp!

We ondersteunen onze klanten op alle gebieden van productontwikkeling: op het gebied van innovatieonderzoek, industrieel ontwerp, mechanische constructie tot de overdracht van de definitieve serie. Het samenspel van functionaliteit, technisch ontwerp en kostenefficiëntie is onze successtrategie om uw product op de markt te brengen en te onderscheiden van andere concurrenten.

U profiteert, want wij:

  • ontwerpen award winnende ontwerpen.
  • ontwerpen functionele oplossingen.
  • werken met de modernste ontwikkelaarstools.
  • genereren emoties.
  • vereenvoudigen het gecompliceerde.
  • werken binnen het budget.
  • begrijpen u.

Wij maken u succesvoller!

 

Wij ontwikkelen uw machinebehuizing.

Ontwerpen voor machines en constructies die geschikt zijn voor productie zijn onze passie. Onze ontwerpers en industriële ontwerpers creëren een beslissende toegevoegde waarde en marktsucces voor internationale klanten met machines die geschikt zijn voor de markt en de doelgroep.

De ervaring van onze ingenieurs speelt een beslissende rol bij de constructie van plaatstalen samenstellen in staal en roestvrij staal. Door holistische proceskennis, directe communicatie en gedefinieerde ontwikkeltijden garanderen wij een gebruikersvriendelijke productkwaliteit en kostenefficiënte productie.

Of het nu gaat om een marktgericht industrieel ontwerp, CAD-plaatwerkconstructie in Inventor en SolidWorks of technische documentatie -

- wij zijn uw ontwikkelingspartner voor machinebehuizingen.

 

Contact: j.stevens@idepartners of www.idepartners.de

 

Terug