High tech verdient Design

Zo zien wij erop toe dat uw machine kwaliteit uitstraalt, gemakkelijk te bedienen is en uiteindelijk beter verkoopt. Bij het construeren is zowel onze eigen kennis van plaatwerkconstructies waardevol, als onze gedeelde kennis vanuit toeleveranciers.

Wij verzorgen uw project van vormgeving tot aan serieproductie, dit is het ID concept.

Zo zien wij erop toe dat uw machine kwaliteit uitstraalt, gemakkelijk te bedienen is en uiteindelijk beter verkoopt. Bij het construeren is zowel onze eigen kennis van plaatwerkconstructies waardevol, als onze gedeelde kennis vanuit toeleveranciers.

 

Onze aanpak in vier stappen:

 

Design

Wij zijn in staat machines en producten te ontwikkelen die niet alleen aantrekkelijk zijn vormgegeven, maar bovenal ook praktisch zijn om te produceren, te assembleren en te gebruiken.

Resultaat: een overtuigend ontwerp.

 

Engineering

Na de technische mogelijkheden en functionaliteiten geïnventariseerd te hebben, stemmen wij de vormgeving af op de ontwerprichtlijnen van uw bedrijf of die van uw klant.

Resultaat: een constructie, die aan alle eisen voldoet.

 

Prototyping

Met ons team van ervaren medewerkers zijn wij in staat kwalitatief hoogwaardige prototypes af te leveren; van een eenvoudige afscherming tot aan de complexe vormen van een high-end behuizing.

Resultaat: een productierijp prototype.

 

Serieproductie

Of u nou met ons ontwikkelt of al een complete constructie gereed hebt: wij bieden u met onze partners van TechNet efficiënte processen, een flexibele organisatie en voldoende capaciteit om succesvol serieproducten te kunnen leveren. Resultaat: een succesvol serieproduct.

 

Waarom design?

Design verschuift van een nice-to-have naar een must-have. Tegenwoordig is het een noodzaak om met product- of machinevormgeving een voorsprong te krijgen op de concurrentie, want functionele verschillen tussen concurrerende producten worden steeds kleiner.

Een goed design straalt kwaliteit uit! Voor machinebouwers in de business-to-business markt straalt design niet alleen kwaliteit uit naar uw klant (die de machine koopt), maar er wordt ook gecommuniceerd naar de klanten van uw klant. U kunt met behulp van design uw klant overtuigen om uw machine te kopen. Uw klant kan dan op zijn beurt laten zien dat er met hoogwaardige machines wordt gewerkt.

Voor meer informatie over de functies van design kunt u hier onze whitepapers downloaden https://www.idepartners.nl/downloads/

 

Waarom IDpartners?

Wij zijn een industrieel ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van concept tot en met serieproduct en hebben daar inmiddels meer dan twintig jaar ervaring mee. Wij kunnen uw machine of product het uiterlijk geven dat het nodig heeft om zijn kwaliteiten naar de buitenwereld kenbaar te maken.

De video hiernaast geeft een kijkje in ons dagelijks denk- en werkproces. Als u beter kennis met ons wil maken of als u vragen hebt, kunt u hier contact met ons opnemen >> https://www.idepartners.nl/contact/

 

Onze succesverhalen

Met trots tonen wij een aantal van onze favoriete ontwerpen. Uw machine kan hier ook tussen komen te staan! U kunt de rest van ons portfolio hier bekijken >>https://www.idepartners.nl/portfolio/

Video: https://youtu.be/TmmHBdFoyx8

 

Terug