Covering Design & Technology

Wij verzorgen uw project van vormgeving tot aan serieproductie, dit is het IDpartners-concept. Zo zien wij erop toe dat uw machine kwaliteit uitstraalt, gemakkelijk te bedienen is en uiteindelijk beter verkoopt. Bij het construeren is zowel onze eigen kennis van plaatwerk constructies waardevol, als onze gedeelde kennis vanuit toeleveranciers.

High tech verdient een overtuigend design!

Wij verzorgen uw project van vormgeving tot aan serieproductie, dit is het IDpartners-concept. Zo zien wij erop toe dat uw machine kwaliteit uitstraalt, gemakkelijk te bedienen is en uiteindelijk beter verkoopt. Bij het construeren is zowel onze eigen kennis van plaatwerk constructies waardevol, als onze gedeelde kennis vanuit toeleveranciers.

Wij ondersteunen in de gehele keten, van design, engineering, prototypen tot en met de serieproductie en installatie.

 

Waarom Design? 

Design verschuift van een nice-to-have naar een must-have. Tegenwoordig is het een noodzaak om met product- of machinevormgeving een voorsprong te krijgen op de concurrentie, want functionele verschillen tussen concurrerende producten worden steeds kleiner.

Een goed design straalt kwaliteit uit! Voor machinebouwers in de business-to-business markt straalt design niet alleen kwaliteit uit naar uw klant (die de machine koopt), maar er wordt ook gecommuniceerd naar de klanten van uw klant. U kunt met behulp van design uw klant overtuigen om uw machine te kopen. Uw klant kan dan op zijn beurt laten zien dat er met hoogwaardige machines wordt gewerkt.

In de afbeelding rechts een voorbeeld van de trends in vormgeving voor bewerkingsmachines, meer dynamisch en futuristisch, gericht op de smart industry fabriek van de toekomst. voor veel sectoren hebben we de trends in kaar gebracht zoals medical en care apparatuur, heavy duty industrie, agri en food, transportation en bouwindustrie.

Voor meer informatie over de functies van design kunt u hier onze whitepapers downloaden: https://www.idepartners.nl/downloads/

 

Waarom IDpartners?

De video geeft een kijkje in ons dagelijks denk- en werkproces. Als u beter kennis met ons wil maken of als u vragen hebt, kunt u contact opnemen: https://www.idepartners.nl/contact/

Wij zijn een industrieel ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van concept tot en met serieproduct en hebben daar inmiddels meer dan twintig jaar ervaring mee. Wij kunnen uw machine of product het uiterlijk geven dat het nodig heeft om zijn kwaliteiten naar de buitenwereld kenbaar te maken.

 

Onze Projecten

IDpartners is gespecialiseerd in productontwikkeling, design en engineering van machines, apparaten en technische producten voor de B2B-markt. Het gaat hierbij om professionele producten die in serie worden vervaardigd. In ons portfolio ziet u recente projecten in diverse marktgebieden met als belangrijkste markt de industrie, food industry en de medische sector. 

 

Onze succesverhalen

Met trots tonen wij een aantal van onze favoriete ontwerpen. Uw machine kan hier ook tussen komen te staan! U kunt ons portfolio hier bekijken: https://www.idepartners.nl/portfolio/

 

Contact

Wilt u weten hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan uw productontwikkeling? Neem gerust contact met ons op, via info@idepartners.nl of bel ons op 053-4301-701.

Terug
industrie design, industrial design machine
Design
Engineering
Prototype
Serieproductie